Hier werkt ..

 
 

Vanaf 1992 heeft Walter ervaring opgedaan in diverse bedrijfsomgevingen en bedrijfsculturen, zowel nationaal als internationaal. Met zijn ervaring in het managen van verandertrajecten zowel binnen projectorganisaties als lijnorganisaties is hij in staat om op korte termijn tot een concrete en implementeerbare verandering te komen.


Een pragmaticus met een ‘can do’ mentaliteit is wat Walter kenmerkt. Resultaatgericht maar altijd met oog voor de mens en de persoonlijke ontwikkeldoelen.  Altijd klaar om zelf mee te werken wanneer nodig.

 


 

Hij heeft een scherp gevoel voor de cultuur in het team en weet dit aan te wenden om de gewenste veranderingen te bewerkstelligen. Veranderen door het creëren van betrokkenheid van de medewerkers en op basis van resultaat gerichte acties. Successen behalen en vieren zijn een belangrijke basis voor het continueren van voortgang.


Walter hanteert een open stijl en weet met zijn energie en drive mensen enthousiast te maken en te houden. Niet alleen in tijden van veranderingen is het binden en boeien van mensen een must. Mensen, als de belangrijkste hulpbron van de organisatie, bepalen het succes.


Met als basis een opleiding Bedrijfskundige Informatica acteert Walter al jaren op het snijvlak van IT en business. Daarbij zijn de belangrijkste aandachtspunten procesinrichting en procesverbetering. In de laatste jaren hebben compliance vraagstukken (SoX, Basel II, IFRS) de druk op processen en daarmee noodzakelijke continue evaluatie en verbetering verder doen toenemen.


Door een pragmatische aanpak gericht op het koppelen van bedrijfsresultaten aan afdelingsresultaten en vervolgens aan persoonlijke resultaten heeft Walter menig medewerker meegekregen in de snelle verandercultuur die de wereld vandaag de dag kenmerkt.


De mastersopleiding ICT Management van de Middlesex University heeft Walter extra handvatten gegeven om veranderingen vorm te geven op basis van bekende (proces)modellen en beproefde concepten. Hij heeft dit met succes toegepast binnen sterk verschillende omgevingen.


Met zijn ervaring en opleidingen is Walter in staat snel en flexibel te opereren binnen verschillende aandachtsgebieden en culturen. Internationale ervaring en brede variatie in zijn rollen tot nu toe laten zien dat hij breed inzetbaar is.